Activiteiten

Ben je benieuwd welke activiteiten we organiseren? Bekijk alle activiteiten in onderstaand overzicht en schrijf je snel in.

KNVB voetbaldagen

Datum 29 sep
t/m31 okt 2019
Tijdstip 10:00 uur
Locatie Sportpark DEMO´12
Adres Parklaan 12
Website bekijken
Maximaal aantal deelnemers 80
Een aantal dagen achtereen met andere voetballers werken aan je techniek, wie wil dat nou niet! Aanvallen, verdedigen en omschakelen; alles komt aan bod op de KNVB Voetbaldagen die op talloze plaatsen in ons district plaatsvinden.

Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek KNVB Nike-tenue, een Nike bal en een certificaat met de groepsfoto. Daar kun je nog eens mee thuiskomen.
Programma
Tijdens de KNVB Voetbaldagen krijg je een gevarieerd programma (3 dagen) aangeboden, dat onder leiding staat van gediplomeerde trainers. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 09.00 en 16.00 uur en is zonder overnachting. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen, vaardigheids- en circuitvormen en de penaltybokaal.

Voor wie?
Kinderen geboren van 1 januari 2004 tot en met 31 december 2009 kunnen zich inschrijven voor de KNVB Voetbaldagen 2019. Deelname kost € 89,50 per persoon.

Kleding
Op het inschrijfformulier wordt er om de kleding- en sokmaat gevraagd. Let op! Het opgeven van de maten is slechts een indicatie. Het betekent dus niet dat de maat die opgegeven wordt, ook automatisch aan jou geleverd kan worden. Er wordt ernaar gestreefd om de juiste kleding te bezorgen.

Betaling
Betalen gebeurt dit jaar door middel van automatisch incasso. Dit betekent dat er op het inschrijfformulier om een rekeningnummer, naam rekeninghouder en plaats wordt gevraagd. Het deelnemersbedrag van € 89,50 euro wordt in de maand juni van uw rekening afgeschreven.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de KNVB Voetbaldagen? Neem dan contact op met Charlotte Trappel via charlotte.trappel@knvb.nl of 076-5728339.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid, Extern
    • € 89,50

Club-assistent

Joost van den Vondellaan 2
5152 LE Drunen

Tel: (+31) (0) 85 002 00 58
E-mail: info@club-assistent.nl

KvK 60603062

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Lees verder
Terug naar boven