Activiteiten

Ben je benieuwd welke activiteiten we organiseren? Bekijk alle activiteiten in onderstaand overzicht en schrijf je snel in.

Vaders_moeders pupillentoernooi

Datum 6 jun 2020
Tijdstip 13:00 uur
Locatie vvDemo'12
Jaarlijks organiseert de pupillenafdeling van vvDemo'12 als afsluiting van het voetbalseizoen het bekende Rabobank Vaders-Moeders-pupillentoernooi. Het toernooi wordt voor de 41e keer georganiseerd en wel op zaterdag 6 juni 2020.
 
 
Aan dit toernooi kunnen, zoals de naam van het toernooi al doet vermoeden, alle vaders, moeders en D, E en F-pupillen van onze club deelnemen. Ook broertjes en zusjes (tot en met de leeftijd van 12 jaar) kunnen, wanneer zij dat willen, meedoen aan dit toernooi. Om organisatorische en veiligheidsredenen is het niet mogelijk dat kinderen ouder dan 12 meedoen!
 
Wat gaat er gebeuren? Was er vorig jaar vanwege het jubileum een zeskamp, dit jaar voetballen de pupillen weer om de Van Nistelrooij-trofee, in de categorieën D-pupillen, E-pupillen en F-pupillen, waarbij in de laatste groep onderscheid wordt gemaakt in oudere en jongere F-pupillen.
Ook de ouders binden de strijd aan met elkaar om de Hijgende Hannes-trofee. 
 
Het dagprogramma is zodanig samengesteld dat voetballende ouders alle wedstrijden van hun kinderen kunnen zien, en andersom. Het comité hoopt op een gezellige en vooral sportieve dag met heel veel deelnemers. Meedoen is belangrijker zijn dan winnen, en dat kunnen de deelnemers van de afgelopen jaren zeer zeker bevestigen. 
 
Binnenkort volgt meer informatie over deze dag via de website en via de leider(s) van uw kind.
 
Namens het Vaders-Moeders-comité

Inschrijven is mogelijk tot 11-05-2020
Inschrijven voor deze activiteit
 
*
*
 

Introducé 1

*
*
 

Introducé 2

*
*
 

Introducé 3

*
*
 

Introducé 4

*
*
 

Introducé 5

*
*
 

Introducé toevoegen

 

Club-assistent

Joost van den Vondellaan 2
5152 LE Drunen

Tel: (+31) (0) 85 002 00 58
E-mail: info@club-assistent.nl

KvK 60603062

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Lees verder
Terug naar boven