Lid worden

Algemene informatie nieuwe leden

Voetbal is een veelzijdige sport waar kinderen vanaf 6 jaar mee bezig kunnen zijn. Het is een sport waarin veel afwisseling zit en iedereen een actieve rol in het veld heeft. Demo Voetbal heeft verschillende teams op diverse niveaus, zodat er voor ieder wat wils is. Voetbal is ook een teamsport, dus ook het contact en samenwerken met anderen is belangrijk bij deze sport. Daarnaast organiseert Demo Voetbal veel activiteiten naast het de reguliere trainingen en wedstrijden. Zo is er bijvoorbeeld deelname aan toernooien, een jeugdkamp, playbackshow enzovoort. Op die manier leer je team- en clubgenoten eens op een andere manier kennen. Wanneer je denkt dat Voetbal misschien iets voor jou is, kun je altijd drie keer meetrainen bij een team en dan beslissen of je lid wilt worden. 
 

Trainingen en wedstrijden

Voor alle teams geldt dat er één of twee keer in de week getraind wordt op een avond en dat daarnaast in het weekend een wedstrijd gespeeld wordt. De jeugdteams hebben de meeste wedstrijden op zaterdag, seniorenteams op zondag. Zoals bij elke teamsport heb je verantwoordelijkheid naar je team toe. Wanneer je bij een team zit, wordt er vanuit gegaan dat je bij elke training en wedstrijd aanwezig bent. Uiteraard kan het voorkomen dat je een keer niet kunt, maar laat dit dan tijdig bij de trainer/coach weten, zodat er rekening mee gehouden kan worden. 
Bij de uitwedstrijden van de jeugd wordt er een rijschema gemaakt. Er wordt van iedere ouder verwacht enkele malen per jaar mee te gaan met een wedstrijd en op deze manier vervoer van de kinderen te verzorgen. 
 

Benodigdheden

Demo Voetbal heeft wit en blauw als clubkleuren. Bij wedstrijden worden er wit met blauwe shirts gedragen. Alle teams hebben een shirtsponsor, dus die hoeft niet te worden aangeschaft. Wel dient iedereen tijdens de wedstrijd een blauw sportbroekje te dragen. In de zaal mogen geen sportschoenen met zwarte zolen gedragen worden en ook geen schoenen waar al mee buiten gelopen is. Verder wordt het dragen van kniebeschermers aanbevolen.
 
In de sporthal zijn kleedkamers met douches aanwezig. We adviseren iedereen om meteen na de training of wedstrijd daar te douchen (het dragen van slippers is wel aan te raden).
 
Kom vrijblijvend kijken en/of meetrainen of heeft u vragen?
Het is natuurlijk mogelijk om vrijblijvend kennis te maken met Voetbalvereniging Demo. U of uw kind(eren) kunnen 3 keer gratis meetrainen. U kunt hiervoor contact opnemen met Anton Smit telefoon:085-0020058. 

Club-assistent

Joost van den Vondellaan 2
5152 LE Drunen

Tel: (+31) (0) 85 002 00 58
E-mail: info@club-assistent.nl

KvK 60603062

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Lees verder
Terug naar boven