Nieuwsarchief

Filter overzicht

Terugblik Openingstoernooi 2019

www.vvdemo12.nl
Zaterdag 11 augustus werd het Openingstoernooi gespeeld. Dit jaar is gekozen voor een eendaags toernooi. DEMO'12 moest het opnemen tegen v.v. DESK, Bladella en O.s.s. ’20.

Het publiek werd getrakteerd op mooie en snelle wedstrijden waarbij een hoog niveau werd behaald door de deelnemers. De wedstrijden stonden onder leiding van de prima leidende scheidsrechters. Alle wedstrijden verliepen sportief. De deelnemers toonden respect voor elkaar.

John Meijs liet met een jonge ploeg zien dat het weerstand kon bieden tegen ex-hoofdklasser DESK. Het werd 1-1. In haar tweede wedstrijd trad het aan tegen het sterke O.s.s. ’20. Tegen deze ploeg moest een 0-3 verlies worden geïncasseerd. De derde en laatste wedstrijd werd gewonnen tegen Bladella met 2-0. DEMO'12 eindigde als 3e dit toernooi. De winnaar werd bepaald door het meest behaalde punten in de poule, waar een halve competitie werd afgewerkt. De laatste wedstrijd in de poule werd gespeeld tussen DESK en O.s.s. ’20. Laatstgenoemde was de grootste kanshebber voor de titel. Met 4 punten ging het aan de leiding. DESK had 2 punten door twee maal gelijk te spelen. O.s.s. ’20 had aan een gelijkspel genoeg. O.s.s. ’20 kwam al snel op 0-2 voorsprong. Hiermee zakte DESK zelfs tot plaats 4 op de standenlijst. Maar DESK vocht zich terug tot 2-2. In de laatste 5 minuten kwam DESK zelfs op voorsprong. Een vermeende buitenspelsituatie werd door de scheidsrechter anders uitgelegd en hiermee kwam DESK op 3-2. Dit was tevens de einduitslag. DESK kwam zo op 5 punten en liet O.s.s. ’20 als tweede eindigen op basis van doelsaldo dit toernooi. DEMO'12 zakte hierdoor naar de 3e plaats en greep net naast het prijzengeld.

De selectie van DEMO'12 wordt steeds jonger, nu ook Jelle Rennen en Ronald van Driel afscheid hebben genomen. A-junioren Jan Bullens en Maarten van Wijlen lieten zien dat ze nog wel tijd nodig hebben om te groeien, maar al wel op de deur kloppen. De wedstrijden van DEMO'12 hebben ons nieuwsgierig gemaakt naar het eerste jaar derde klasse. Een klasse waarin fysiek wat extra’s wordt verwacht van de spelers.

De toernooicommissie kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi. Wij hopen dat trainers nu een goede kijk hebben op hoe hun team er voor staat zo vlak voor de competitie. Een dag als deze kan niet georganiseerd worden zonder dat tientallen vrijwilligers en sponsoren zich hier voor inzetten, Bij deze willen wij graag van de gelegenheid gebruik maken om nogmaals al onze sponsoren te bedanken, te weten: Ale Heavylift, Lotus Vlijmen, De Zeuve Lantaarns, Hart van Drunen, Elektrolas, Harlekijn, Teamwereld Drunen en Vermeulen Reclame. Onze dank gaat ook uit naar het kantinepersoneel, de terreinbeheerders en diverse mensen die achter de schermen er voor zorgden dat alles op rolletjes liep.


Commissie Openingstoernooi DEMO'12
Joost van den Hooven
Paul Walters
Rick Berenschot

www.openingstoernooi.nl

 
 
www.vvdemo12.nl

GEZOCHT DISTRIBUTEUR

26 augustus 2019
Wekelijks komt het clubblad bij u in de deur. Hiervoor zijn ongeveer 35 bezorgers actief. Maar ook drie mensen die de verdeling onder… Meer
 
www.vvdemo12.nl
Al een aantal jaren is de meisjes- en vrouwenafdeling bij VVDemo'12 groeiende. De inspanningen die hiervoor zijn gedaan levert nu… Meer
 
www.vvdemo12.nl

Tenuetas dames verdwenen

25 augustus 2019
Het damesteam is zondagochtend voor een vervelende verrassing komen te staan, de tenuetas stond niet meer in de kledingkast. In de tas… Meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Club-assistent

Joost van den Vondellaan 2
5152 LE Drunen

Tel: (+31) (0) 85 002 00 58
E-mail: info@club-assistent.nl

KvK 60603062

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Terug naar boven