Nieuwsarchief

Filter overzicht

Droomstart eerste trekking Jeugdtoto!

www.vvdemo12.nl
Met een uitslag van € 1.774,00 en een stijging van bijna 30% ten opzichte van vorig jaar is de Jeugdtoto in zijn nieuwe opzet prima van start gegaan. Dit is dus veel belovend voor de komende weken. Met de opbrengst van € 1.774,00 zijn de eerste prijswinnaars bekend:

Eerste prijs is door gewonnen door 3 personen, die allen het juiste bedrag wisten te raden, zij delen deze prijs en verdienen hiermee € 74,00 per persoon.
Tweede prijs is door gewonnen door 1 persoon en wint hiermee € 133,00 met een geraden bedrag van € 1.773,61.
Derde prijs is gewonnen door 6 personen, die allen 1 euro van het winnende bedrag zaten, zij voorspelde een bedrag van € 1.775,00 en winnen hiermee € 14,50 per persoon.

Reclamaties tegen deze uitslag zijn mogelijk tot donderdagavond 20 maart 2020. Hierna kunnen de prijzen worden opgehaald, bij de totocommissie op vrijdagavond. Voor de 2e week gelden de blauwe formulieren met als trekkingsdatum 21 maart 2020. Hiervan zijn er 3500 in omloop.

De C2 was net als vorig jaar in de eerste week, het team met de hoogste aantal verkochte loten en heeft dus hiermee de eerste consumptiebonnen voor het hele team verdiend. Voor de volgende week maken weer meerdere teams kans op de prijs van de hoogste stijger met de daarbij horende consumptiebon.

Verkopers verdienen een mooie bonus!
Omdat de prijzen van een volledig lot nu 1 euro is geworden, en een boekje 10 loten telt, kan iedere verkoper/ster die elke week minimaal een volledig boekje verkoopt, al rekenen op 5 euro bonus aan het eind van de totoperiode. Dit bedrag kan aardig oplopen, want bij 2 boekjes per week is dit € 10,00. Mooi meegenomen toch!

WIST U DAT ....
... dat altijd ALLE loten moeten worden ingeleverd, volle en lege!
... alleen volledig ingevulde hokjes geldig zijn, een doorgetrokken streep geldt dus niet!
... niet ingeleverde formulieren buiten mededinging meedoen.
EN VERGEET U NIET DAT ….
... voor het inleveren van de toto’s a.s. vrijdag, de leiders zitten in het wedstrijdsecretariaat en in de vergaderruimte op de 1e etage (dus niet in de kantine). De totocommissie zit dan in de Leo Pulles bestuurskamer.

Iedereen veel succes voor de komende weken.                                 

De Jeugdtoto-commissie

 
www.vvdemo12.nl
Afgelopen vrijdagavond heeft een groot aantal trainers hun kennis op het gebied van coördinatietraining kunnen uitbreiden. Toine… Meer
 
www.vvdemo12.nl
De commissie voetbalzaken is de afgelopen maanden druk bezig geweest om de begeleiding voor de selectie voor 2020 - 2018 weer… Meer
 
Wegen het coronavirus zijn alle activiteiten tot nader order afgelast. Wij zullen als vereniging de adviesen van het RIVM en andere… Meer
 
www.vvdemo12.nl
Op vrijdagavond 21 maart komt Toine van de Goolberg, voormalig atletiektrainer en fysieke trainer van Feijenoord, een… Meer
 

Club-assistent

Joost van den Vondellaan 2
5152 LE Drunen

Tel: (+31) (0) 85 002 00 58
E-mail: info@club-assistent.nl

KvK 60603062

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Terug naar boven