Nieuwsarchief

Filter overzicht

vv DEMO'12 5 kampioen

vv DEMO'12 5 heeft door een overwinning op FC Drunen 2 het kampioenschap in de 4de klasse veilig gesteld. In een sportieve wedstrijd werd buurman FC Drunen 2 verslagen met 2-4. Ondanks een groot veldoverwicht in de eerste helft kon slechts eenmaal gescoord worden voor rust. In de tweede helft startte vv DEMO'12 5 weer fel en zette de gastheren vast voor het eigen doel. Nu werd het veldoverwicht snel in doelpunten uitgedrukt. Binnen tien minuten werd de voorsprong uitgebreid naar 0-3. Een eigen doelpunt zorgde ervoor de FC Drunen terug in de wedstrijd kwam. Maar in de 70ste minuut besloot de goed leidende referee vv DEMO'12 een strafschop toe te kennen. Deze buiten werd benut. Waarna vv DEMO'12 de wedstrijd kon uitspelen. Toch was het nogmaals FC Drunen dat de 2-4 op het virtuele scorebord kon brengen.

Door de overwinning is vv DEMO'12 5 niet meer te achterhalen door de concurrentie en konden na afloop de champagne flessen worden ontkurkt. Door dit kampioenschap promoveert vv DEMO'12 5 naar de 3de klasse reserve. Een zeer knappe prestatie. Spelers en begeleiding van vv DEMO'12 5 proficiat.

Openingstoernooi

23 april 2018
Op zaterdag 15 augustus vindt het traditionele Openingstoernooi weer plaats. De organisatie is er inmiddels in geslaagd om het… Meer

Heeft u zich al aangemeld voor de Pupillendag en het Vaders-Moeders toernooi van 6 juni a.s.? Wegens het 50 jarig bestaan van de… Meer

Keeperspromotiedag

06 april 2018
Zaterdag 30 mei is er een keeperspromotiedag voor alle keep(st)ers van de A t/m F teams. Deze ochtend zullen er diverse oefeningen… Meer