Nieuwsarchief

Filter overzicht

Geslaagde infoavond EHBSO

www.vvdemo12.nl
Vrijdag 6 november heeft Rob een infoavond gegeven m.b.t. Sport EHBO. Insteek was om bewustwording te creëren over de mogelijke handelingen die je kunt doen, mag doen en moet doen. Geen bloederige beelden met allerlei moeilijke handelingen, maar specifiek aanwijzingen om de eerste momenten goed te kunnen beoordelen.
Schematisch liep hij alle lichaamsdelen af waarbij steeds de specifieke zaken per onderdeel ter sprake kwamen. Op deze manier kwamen vanzelf alle mogelijke blessures en verwondingen aan bod; van een gekneusde teen tot aan een hersenschudding. Ook de defibrillator is heel even besproken. 
Het was een nuttige avond met veel info waar je direct wat mee kunt. Het zou tevens een aanzet kunnen zijn om een volledige cursus EHBO te gaan volgen.
Commissie Jeugdzaken bedankt Rob voor zijn tijd en energie die hij in deze informatieavond heeft gestoken.


 

Bostocht 9 januari 2020

23 november 2018
Een dag gezond, gezellig en sportief bezig zijn met je team en je familie. Op zaterdag 9 januari  wordt voor 41e keer de… Meer
 
www.vvdemo12.nl
Zaterdag 28 november is er een bijeenkomst voor alle leiders van de onderlinge competitie. Hierin zal het verloop van de competitie… Meer
 
www.vvdemo12.nl
vv Demo'12 heeft zich afgelopen jaar keurig weten te handhaven in de lijst van 100 beste jeugdopleidingen van… Meer
 

Club-assistent

Joost van den Vondellaan 2
5152 LE Drunen

Tel: (+31) (0) 85 002 00 58
E-mail: info@club-assistent.nl

KvK 60603062

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Terug naar boven